26 мая 2015 г., 21:40

Искра 

  Поэзия » Другая
377 0 0

Да вземеш жар от слънцето
И в сърцето ми да го посееш
Пожелано
Но непремерено
Жестоко

Ти ли ще го гасиш
Ти ли
Кой ли
И ти ще изгориш
Не ще избягаш
Не ще се спасиш

Какво ще жънеш,
знеш ли?
Искра ли си случайна
и нехаеща?

Като палиш
Знаеш ли какво гориш
Какво топлиш
И какво изгаряш?

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??