May 26, 2015, 9:40 PM

Искра 

  Poetry » Other
375 0 0

Да вземеш жар от слънцето
И в сърцето ми да го посееш
Пожелано
Но непремерено
Жестоко

Ти ли ще го гасиш
Ти ли
Кой ли
И ти ще изгориш
Не ще избягаш
Не ще се спасиш

Какво ще жънеш,
знеш ли?
Искра ли си случайна
и нехаеща?

Като палиш
Знаеш ли какво гориш
Какво топлиш
И какво изгаряш?

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??