24 апр. 2014 г., 11:07

Искрено 

  Поэзия » Любовная
391 0 0

Защо виниш ме, аз те питам?

Защото бях със нея... Знам!...

Аз с нея бях... но теб обичам.

Желая те във моя ден.

Ти днес си толкова сърдита,

че страшно много ме боли.

Чак поглед не обръщаш

към моите очи...

Защо виниш ме, аз те питам?

Че бях със нея... Може би!?

Но нея просто аз зачитам...

А ти си в мойте мечти...

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??