24 abr 2014, 11:07

Искрено 

  Poesía » De amor
390 0 0

Защо виниш ме, аз те питам?

Защото бях със нея... Знам!...

Аз с нея бях... но теб обичам.

Желая те във моя ден.

Ти днес си толкова сърдита,

че страшно много ме боли.

Чак поглед не обръщаш

към моите очи...

Защо виниш ме, аз те питам?

Че бях със нея... Може би!?

Но нея просто аз зачитам...

А ти си в мойте мечти...

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??