4 июн. 2007 г., 09:56

Искрящо бели 

  Поэзия
616 0 1
Искрящо бели платна
изникват явно в паметта ти.
Искрящо бели платна
разгарят бавно пак страстта ти.
Искрящо бели сърца
в погледа ти затанцуват.
Искрящо бели слънца
тази вечер ще те гледат и ще те любят.

© Милена Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??