4 февр. 2005 г., 18:11

Иссскам да пия 

  Поэзия
988 0 0

 

                            (на Ане)

Въздух е моята стихия.
Вятър - вампир съм
и
иссссссссскам да пия,
иссссссссскам да пия.

Змия - пустиня си,
две очи и два метра шия
ооооооооо
mamma mia,

santa luchia
исссссссссскам да пия,
как
исссссссссскам да пия.

Два метра струна си,
con molto vibrare
сякаш заклинаш
магия - кураре
мен да навие,
теб да превия
и окурарен
да почна да вия.
Господи
исссссссссскам да пия.
Не виждаш ли?
Иссссссссскам да пия -
два метра ракия
от чучура райски.
Ще “дигам змията”,
вихрушка ще вихрям
на две очи майски,
на две дълги мигли
два метра оргазъм.

Molto cantare,

ave maria,
ave maria,
ave maria.

А после… когато надвие умора стихия и
Нещо проблесне два метра в ефира, то знак
Е на вятърът - змия: две нежно преплетени сигли.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??