9 дек. 2008 г., 17:55

истина 

  Поэзия » Любовная
532 0 0

Една усмивка, от която боли,

едни очи, които те осъждат, а за теб са важни...

Любов безкрайна, силно гори,

изпепелява ми сърцето и сега ми е тъжно...

 

Да имаш до теб любовта мечтана,

а тя да дарява само със сълзи...

Сега за мен самотата е желана,

за нея знам, че трябва да боли!

 

 

 

 Когато имаш всичко, за което мечтаеш,

губиш най-важното -

мечтите си!

© Димитрина Бунова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??