Една усмивка, от която боли,
едни очи, които те осъждат, а за теб са важни...
Любов безкрайна, силно гори,
изпепелява ми сърцето и сега ми е тъжно...
Да имаш до теб любовта мечтана,
а тя да дарява само със сълзи...
Сега за мен самотата е желана,
за нея знам, че трябва да боли!
Когато имаш всичко, за което мечтаеш,
губиш най-важното -
мечтите си!
© Димитрина Бунова Всички права запазени