15 сент. 2011 г., 10:39

Истина 

  Поэзия » Любовная
648 0 0

Ти търсиш истина във любовта,

а аз любов във истината,

една и съща ни е раната,

дълбоко в нас потиснатата...

 

Но истината вече съм открил,

и знам че тя е вътре в теб,

от твоята любов съм вече пил,

и научих че без нея съм лед!

 

И ако истината е във мен,

сърцето си за нея отвори,

видя ли друг, без теб така студен...

като този зад моите очи...

 

Ти търсиш истина във любовта,

а аз любов във истината,

една и съща - нашата мечта,

дълбоко в нас потиснатата...

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??