10 окт. 2010 г., 20:36

Истината 

  Поэзия » Юмористическая
784 0 16

Казват, че е страшна каша

в здравната система наша,

но е разрешим проблема:

както сменят се министри,

скоро в здравната система

кашата ще се избистри...

А пък стане ли прозрачна,

ще ù лъсне произхòда:

нашата система здравна

си е просто гола вòда!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??