Казват, че е страшна каша
в здравната система наша,
но е разрешим проблема:
както сменят се министри,
скоро в здравната система
кашата ще се избистри...
А пък стане ли прозрачна,
ще ù лъсне произхòда:
нашата система здравна
си е просто гола вòда!
© Борко Бърборко Всички права запазени
Поздрав, Борко!