Oct 10, 2010, 8:36 PM

Истината 

  Poetry » Humour
822 0 16

Казват, че е страшна каша

в здравната система наша,

но е разрешим проблема:

както сменят се министри,

скоро в здравната система

кашата ще се избистри...

А пък стане ли прозрачна,

ще ù лъсне произхòда:

нашата система здравна

си е просто гола вòда!

 

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??