28 сент. 2011 г., 23:12

Истината в спора 

  Поэзия » Юмористическая
477 0 3
Нишките мисловни често едностранно
в спора се прекъсват, затова спонтанно
хрумна ми идея; истината в спора
нека да се търси от по-малко хора.

Максимум, си мисля, нека да са трима,
но дори тогава сигурно ще има
кой да те прекъсне, т.е. – нека двама
да са... най-добре пък един да си само!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??