Sep 28, 2011, 11:12 PM

Истината в спора 

  Poetry » Humour
475 0 3
Нишките мисловни често едностранно
в спора се прекъсват, затова спонтанно
хрумна ми идея; истината в спора
нека да се търси от по-малко хора.

Максимум, си мисля, нека да са трима,
но дори тогава сигурно ще има
кой да те прекъсне, т.е. – нека двама
да са... най-добре пък един да си само!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??