/безглаголно/
Толкова чувствени спомени -
болка от чиста душа.
Капки - сълзици отронени.
Дъжд от красиви слова.
Бяла надежда за утрото-
слята реалност с тъга.
Вяра за случване сбъдната.
Билка за вси чудеса.
Светъл копнеж... и съмнения,
диря, любовна следа.
Огнени ритми, вълнения.
Чувствена страст във нощта.
Истина - моята, твоята...
карма, уроци, съдба.
Миг превъзмогнат. Опората -
полъх от бриз. Любовта.
© Таня Мезева Все права защищены