За да разбереш пълната
истина за Любовта,
трябва да изживееш
една истинска
платонична Любов,
физическа луда страст,
Да си страдал от
все сърце и душа,
Да си чувствал смъртта
близо до Любовта,
Да си кипял от енергия,
Да си съградил
нещо красиво,
Да си отрекъл себе си
в името на Любовта,
Да си пожелал сам
да си жертва нейна,
и едва тогава ще я
разбереш.
© София Русева Все права защищены
Поздравления за дълбочината на мисълта!