27 февр. 2007 г., 17:12

Истината за това какво наистина мисля за теб…(а ти май си страхливец 

  Поэзия
683 0 1
Поглеждайки назад, осъзнавайки това, което си оставил след себе си, чувстваш ли задоволство от постигнатото? Въобще оставил ли си нещо след себе си? Поглеждайки назад, броейки хората, които си наранил, не чувстваш ли поне частица от тяхната болка? Въобще имаш ли душа? Поглеждайки назад, съзирайки кой всъщност си ти, не ти ли се иска да промениш себе си? А въобще възможно ли е това да си ти? Поглеждайки назад, мъчейки се да забравиш миналото, чия мислиш, че е вината? Нима именно ти не си виновен? Поглеждайки за пореден път назад, желаейки с цялата си душа да забравиш болката, не ти ли се иска да продължиш напрeд?… Зарежи миналото, живей днес!!!

© Снежана Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • обвиняваш дадения човек че миналото му е грешно,че той е грешен и вместо да завършиш с това да си поправи грешките ти го съветваш да продължи напред,тоест да си продължи грешния път който ти така настоичиво нападаш отначало. защо?
Предложения
: ??:??