2 сент. 2022 г., 14:06

Истинска 

  Поэзия » Свободный стих
363 1 2

Истинска 

 

Понякога съм буря ,

с леден дъжд!

Друг път съм слънчев лъч

в очите на момиче!

 

Променлива съм всеки път ,

но истински и мразя и обичам ! 

 

Назад към миналото не поглеждам ,

останало е само пепелта!

Не давам прошка 

и от никога не искам ,

не се прощава болката!

 

Тя в теб стои 

и гърлото ти стиска 

и пълни ти очите със сълзи!

 

Да бъдеш силна 

от теб се изисква!

Тя слабостта не е за жени!

© Кристина Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??