Не си ми нужна - аз не искам
да се възползвам от твойта красота...
само ако ти поискаш,
каквото имам бих ти дал, дори сега...
Когато сякаш нищо нямам,
но откриеш ли пак нещичко у мен,
поискай го, ще ти го давам...
още мога да ти напиша стих зелен...
Защото любовта се дава,
в милувка ти я пращам всеки ден...
това, което ми остава,
е всъщност чистата ми връзка с теб...
© Тони Главоногов Все права защищены