22 дек. 2012 г., 11:45

... Истинската ни същност... 

  Поэзия » Любовная
842 0 3

Уморена съм...
От представления...
От срещи не на чове
ци, а маски...

За важни и маловажни поводи...
Уморена съм от праволинейни пътища...
И преднаписани сценарии...
Ще излезем ли от петолинията...
Търся себе си сред израженията...
Горчат следите от ролите...
Помогни ми, моля те...
Да разбера...

Kоя съм...
Дори да боли...
Ще имаш ли търпение...
Да свалим маските заедно...
До последната...
Без лични данни...
Само танц от усещания...
Споделена тишина...
На голи души...
....

Истинската ни същност...

ОБИЧ Е...

© Лили Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??