28 сент. 2008 г., 11:06

Истински приятел 

  Поэзия
1615 0 13
На тръгване със топла дума ме изпращаш.
Когато се завръщам, поезия от теб
посреща ме като сълза.
А с нежността ти
луната ме прегръща
и с топлата си длан
повежда ме в нощта.
В съня ми стръкче цвете
с аромата си ме гали.
И шепне ми с вълшебните слова.
Приятелство - мечта за всеки -
раздава приказната ти душа.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??