Нахлу в живота ми отникъде,
разби устоите на моя свят,
накара ме да полетя със птиците,
отвори ми вратите на незнаен град!
А там бе всичко подредено,
лишено от омраза и лъжи,
там няма нищо забранено,
Любов и Светлина струи.
Благодаря, Приятелче... за всичко,
във мислите ми вечно ще си ти,
ще благославям онзи ден, във който
в живота ми се появи!
На най-добрия ми приятел... St!
© Вени Иванова Все права защищены