2 февр. 2023 г., 17:12  

Истинското богатство 

  Поэзия » Другая
614 0 0

В болки животът минава,

с неправда пълен е тоя свят,

с нея много се обогатяват,

забравяме Исус - Богът свят!

 

България в тинята затъва,

много да правят грях тичат,

ние сме кораб, що потъва,

кои днес ценното почитат!?

 

То не е монети и банкноти,

а в сърцата стои мълчаливо,

смучете народа клет по ноти,

но не ви стига, сган граблива!

 

Иван Рилски богатството си раздал,

знаел е, че то от дявола произхожда,

но вие не се спирате и се петните с кал,

алчността до гроба ще ви съпровожда!

 

Не почитате истина, морал, идеали,

максималното изстисквате от нас,

но с право никой няма да ви жали,

когато настъпи последният ви час!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??