3 сент. 2010 г., 20:40

История от страст 

  Поэзия » Любовная
482 0 2

 

Желание така поглъщащо и силно,

ела и разлюлей ме - истински, но непосилно.

Болка моя, с вкус солен от миг единствен преживян,

нежност моя, истинска и скрита,

във сърцето дъх осиротял!


Бездна, тъй величествено сита -

от вкуса на щастие пропита,

крясък, вик и стон -

безмълвно силни и жестоки,

разкъсващи, но без посоки.


Изгарящ пламък, гаснещ дим

от спомена тъй мил, неутолим.

Гордост в дебрите на страст пропита

и капка нежност, носеща насита.


Изгубен миг, но изживян.

© Елиса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??