7 апр. 2009 г., 20:58

История, потънала в забрава 

  Поэзия » Любовная
868 1 0

История, потънала в забрава




Времето минава, а споменът за теб остава.
Една история, потънала в забрава.
Спомените наши изнизват се тъй бавно,
душата ми изпепеляват, а сърцето нараняват.

"Времето лекува" - поговорката позната,
дали е истина или залъгва ни душата ?
Загуба ли е било времето със теб или
недовършена пиеса на нечий човек.

Мъча се да продължа напред със мисълта,
че съм била поредната жена, но
тайно се надявам това да не е така, защото
при появата на твоите очи, умът ми полудява,
а сърцето ми крещи:  ОЩЕ ТЕ ОБИЧАМ, РАЗБЕРИ.

© Иванина Янакиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??