9 февр. 2022 г., 09:46

Историята ни 

  Поэзия » Философская, Гражданская
244 0 0

Историята ни е къса,

защо планетата ни избърса,

дали не ни иска тази планета,

която ни потиска аз гледам планини,

реки с чаша уиски,защо не я искаме,

защо я правим мръсна

как се очаква да правим песни,

като дори не можем да бъдем любезни, хоратата, които вечно бързат

да бъдат в океана на вечните дела,

аз не разбирам как човек може да има разум

и да е толкова размазано,

работа, работа, работа ни казваха,

когато бяхме деца но каде е този миг чудесен, когато може да сме малко по-весели,

историята ни е силна аз виждам,

колко е красива, а братските народи

не са агресивни тогава,

защо нямаме сили да направим планетата ни по-силна и не толкова агресивна. 

© С Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??