Ще грее звездата в нощта,
ще пръска навред благодат
и ангели с бели крила
ще пеят на целия свят.
Ще пеят: Исус се роди
във Святата Коледна нощ.
Виж ярка звезда как блести,
разпръсква навред тя любов.
И всеки, повярвал в това,
че Светлото чудо се случи,
ще бъде приет след смъртта
и вечен живот ще получи.
© Анна Дюлгерова Все права защищены
Силна е вярата ти, Ани!