Dec 28, 2008, 5:10 PM

Исус се роди 

  Poetry » Other
2568 0 25

Ще грее звездата в нощта,

ще пръска навред благодат

и ангели с бели крила

ще пеят на целия свят.

 

 

 

Ще пеят: Исус се роди

във Святата Коледна нощ.

Виж ярка звезда как блести,

разпръсква навред тя любов.

 

 

 

И всеки, повярвал в това,

че Светлото чудо се случи,

ще бъде приет след смъртта

и вечен живот ще получи.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??