На ИВА.
(...мислех си, че някога преди съм обичал, сега осъзнах,
преди теб не съм знаел, какво е истинска изпепеляваща любов)
Обичай ме сега.
Обичай ме и ме владей.
Обичай ме и осмирявай лудостта ми.
Обичай ме така, че днес да съм доволен, ако утре няма.
Обичай ме.
Без теб е мрак.
Обичай ме.
Без теб е вечна зима.
Обичай ме ,дари ми пролетта и нека никога не си отива.
Обичай ме, аз съм до теб.
Обичай ме, аз ще остана.
Трънливия житейски път не може да пребори любовта ми.
Обичай ме !!!
Аз те Обожавам!!!
05.05.2018 г.
© Ганчо Попов Все права защищены