Пиленца излюпи
бабината квачка.
Ивка си помисли:
,,Стават за играчка"
Малко жълто пухче
вдигна го високо,
то пък се уплаши,
пискало горкото.
Квачката кълве я,
пилето не дава!
Грешката на Ива
баба не прощава!
18.01.2020г.
© Дияна Все права защищены