18.01.2020 г., 12:04 ч.

Ива що не знае? 

  Поезия » За деца
559 0 6

Пиленца излюпи

бабината квачка.

Ивка си помисли:

,,Стават за играчка"

 

Малко жълто пухче

вдигна го високо,

то пък се уплаши,

пискало горкото.

 

Квачката кълве я,

пилето не дава!

Грешката на Ива

баба не прощава!

 

18.01.2020г.

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??