Ежедневни приключения 4
...
Сърдит съм,
понякога и на мен не ми кеф...
Къде разхождате ме в този пек?!
На детето идва му добре,
след 10:00 е на плуване, поне.
Колежката, защо не влиза в действие,
климатика й работи,
на четирито колела ме вози?!
Как си мислите пешачката
ще издържа на крачката?!
Тоз' път, дори не стигнахме кошарата,
където може да ме чака пак мадамата със срамежливия си поглед,
но готова в състезателния полет
като гълъбица, млада гургулица,
вие нежно като истинска певица.
Даже и вода, да ми налейте вкъщи - позабравихте.
Хубаво - поне измихте лапите...
Ееее, тая моя дружина,
през лятото ще има "строева" за трима!
© Красимира Генева Все права защищены