11 мар. 2021 г., 07:36

Из "Новия Свят"!? 

  Поэзия » Другая
277 0 1

Из "Новия Свят"!

 

30 г. назад тръгнахме за бъдещето НИ, из "Новия свят",

Жена, Деца до мен и вярваха,че не може да има обрат?

Продадох и планувах,а и парите ни бяха достатъчно,

не знаех развоя..за да оставя настрани нещо остатъчно?

 

Погледи,доверие всичко към мен беше на лице.. Татко ,каза?

Исках да разкъсам веригите им.. и риска НИ ,всичко доказа!

Трудно пътуване...,мечтания,изпитания..,но бяхме ЕДНО ЦЯЛО,

Пристигнахме,но ето.. почувствах сърцето си доста изнемощяло!

 

Нищо не ме спираше..Децата изучих, удоволетворение получих,

Без пари,но бяхме щастливи,всички заедно, какво щастие,нали?

Но ето, Съпругата почвайки работа се промени..лошо.., но уви?

Езика с,който започнахме да си говориме беше доста неясен,

Живота ни ..и особенно плана ни .. стана доста неясен???

 

Чувствах се излишен,Децата предложиха развод и разделение,

А аз следвах за личен пример.. ето ти, какво болно унижение!

Бях изгонен най- позорно на улицата от най-близки и обичани!

Син,когото обичах пое командата,а моите виждания отричани?!

 

30г. бях и съм лишен от мнение,отблъснат,отвсякъде подценен,

,че не нямах пари не го приеха,в безотговорност бях обвинен!

на улицата си разучавах партитурите,но никой не ме потърси,

имах чувството,че Божий гняв.... изцяло върху мен се изтърси!

 

Години сме разделени,но болката остава, виждам, че бъркат?

те взеха най- покварното от тук ,тяхното и моето объркват!

Не съжалявам,че ги доведох,но съм озлобен до болка отвратен,

От пътуването из Новия Свят се чувствам изморен и повален!!!

 

"...Деца ще въстават против собствените си родители и ще ги изпращат на смърт...

Матей 10:21-42...."/цитат/!??

9.03.2021 -Wien

12.39min

© Маестро Митко Хаджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Митко, уморих се да търся композитори...
    Днес, После Разпети Петък реших сам да стихотворя и нототворя
Предложения
: ??:??