Изгука гълъб - прозвуча ми миротворно!
Бременна жена видях - зареди ме животворно!
Трактор нивата браздеше - стори ми се ползотворно!
Пчели прашец събират, труд полагат неуморно.
Но и лоши работи видях - твърдя го отговорно.
Някой, някого завинаги изпраща, а това е сълзотворно.
Политици реч държат - лъжат хора смехотворно!
Парламент и паплач в него - е, това е долнопробно порно!!!
© Димитър Все права защищены