Jul 5, 2012, 1:38 PM

Изблици 

  Poetry » Civilian
821 0 0


  Изгука гълъб - прозвуча ми миротворно!
  Бременна жена видях - зареди ме животворно!
  Трактор нивата браздеше - стори ми се ползотворно!
  Пчели прашец събират, труд полагат неуморно.
  Но и лоши работи видях - твърдя го отговорно.
  Някой, някого завинаги изпраща, а това е сълзотворно.
  Политици реч държат - лъжат хора смехотворно!
  Парламент и паплач в него - е, това е долнопробно порно!!!

© Димитър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??