Аз вричах се във вечната любов
и казвах: не, не е възможно.
И ето, на, след толкава години,
сърцето и ума се бият в рими.
Какво желая и какво ще трябва?
Какво е обич и какво мечта?
Страхливка ме наричат,
но наистина не мога
да бягам срещу вятъра в дъжда.
Сърцето ми ще спре да бие.
Ума ми спира да ечи
и идвам пак при тебе,
мили, оставям другия, уви.
© Еми Все права защищены