4.05.2006 г., 22:36 ч.

Избор 

  Поезия
1052 0 2

Аз вричах се във вечната любов
и казвах: не, не е възможно.
И ето, на, след толкава години,
сърцето и ума се бият в рими.

Какво желая и какво ще трябва?
Какво е обич и какво мечта?
Страхливка ме наричат,
но наистина не мога
да бягам срещу вятъра в дъжда.

Сърцето ми ще спре да бие.
Ума ми спира да ечи
и идвам пак при тебе,
мили, оставям другия, уви.

© Еми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво даже! "..бягам срещу вятъра в дъжда"... ".. сръцето и ума се бият в рими..." Много ми харесва мила!!
  • Хубаво е, Еми! Поздравче!
Предложения
: ??:??