10 апр. 2007 г., 12:18

ИЗБОР 

  Поэзия
779 2 11
Животът си е твой, момиче.
Живей го, както избереш!
Но само, моля те, поспри се,
та истината свята да прозреш.

По пътя има срещи и раздели,
но рядко ни гостува любовта,
и щом я срещнеш, улови я,
не я оставяй да подмине тя!

Тя може миг да е, но може вечност.
Срещни я, като дар от древността,
грабни я, приласкай я, приюти я!
Не я отхвърляй! Грях ще е това!

Човешката любов е нежно цвете,
увяхва без усмивка, без мечта!
Затова подхранвай я, люби я,
И ЩЕ ПРЕБЪДЕ ТЯ ВЪВ ВЕЧНОСТТА!

© Таня Мезева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??