Избор [Едуард Кълън]
Усещам как кръвта във вените ти тупти.
Как ме иска, как за мене шепти.
Виждам я как пулсира.
И във мене опасно желание напира.
Не искам да слагам край на живота ти.
Не искам да те убия, но ти настояваш за това.
Да заровя лице в твоята коса.
Да направя връзка между теб и вечността.
Но ти го искаш...
Губя битката със кръвта.
И решавам да те променя.
Решавам аз да бъда твоята смърт, твоята съдба.
Твоят вечен печат, доказващ любовта.
Поглеждам за последно в шоколадовите ти очи
и хващам за последно топлата ти ръка.
Слагам край на борбата със себе си,
преди да те срещна със смъртта.
© Ивана Стоянова Все права защищены