22 авг. 2020 г., 01:24  

Избрах да... 

  Поэзия » Свободный стих
639 0 0

Аз избрах да вървя по пътека осеяна с орхидеи.

Аз съм вятър ,който духа само на запад ,но не и на изток.

Аз съм месец август с непокорен нрав и младежки пориви в душата. 

Аз ходя по друми, пълни с плодородие,но не и с безчестност.

Моята душа е пристан на избора за вечен живот ,пълен с хармония щастие и часовник ,който брои сбъднатото ,а не пропиляното.

Моята младост е  ,за да бъда свободна сова , а не робиня  в клетка.

Аз избрах да бъда вятър, вода ,страст и повод за все нови и нови изненади от живота .

Аз избрах свободата като знак на благодарност към съдбата, че ме накара да порасна и да тръгна по пътя на истинската любов и живот.

Аз избрах...

Една самодива 

© Elena Bojinova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??