Аз избрах да вървя по пътека осеяна с орхидеи.
Аз съм вятър ,който духа само на запад ,но не и на изток.
Аз съм месец август с непокорен нрав и младежки пориви в душата.
Аз ходя по друми, пълни с плодородие,но не и с безчестност.
Моята душа е пристан на избора за вечен живот ,пълен с хармония щастие и часовник ,който брои сбъднатото ,а не пропиляното.
Моята младост е ,за да бъда свободна сова , а не робиня в клетка.
Аз избрах да бъда вятър, вода ,страст и повод за все нови и нови изненади от живота .
Аз избрах свободата като знак на благодарност към съдбата, че ме накара да порасна и да тръгна по пътя на истинската любов и живот.
Аз избрах...
Една самодива
© Elena Bojinova All rights reserved.