28 июн. 2024 г., 08:34

Избрах си 

  Поэзия
202 2 7

Избрах си лято занапред.
Избрах си нощи звездочели.
Фунийка розов сладолед
и музика - вълните бели.

Една усмивка си избрах
с която да не се разделям.
И ситен пясък - като прах
и детелинки за постеля.

Избрах си изгрев златокрил,
небе по-синьо от въздишка.
Прегръдки от ветреца мил,
хамак и интересна книжка.

Избрах си в залеза една
целувка, сладка като мед.
Избрах да бъда с любовта,
с морето, с лятото и с теб.

© Деа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??