11 февр. 2018 г., 22:25

Изчезване 

  Поэзия
292 1 2

Ще пиша мрачни стихове,
които няма да четеш,
ще вляза в морето,
и няма да се върна,
ще се срещнем в друг живот,
в който винаги ще закъснявам.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??