Feb 11, 2018, 10:25 PM

Изчезване 

  Poetry
333 1 2

Ще пиша мрачни стихове,
които няма да четеш,
ще вляза в морето,
и няма да се върна,
ще се срещнем в друг живот,
в който винаги ще закъснявам.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??