Появи се смут и тревога в душата -
има ли риск за болните в страната!?
Дали от света ще си отиват тамо,
че политикът не им дава рамо!?
За народа на кой днес му дреме?
Кой желае отговорност да поеме?
Кой въобще тая "хрумка" измисли!?
Народът на изборите нека помисли!
Нека нацията ни се бори да не се смали,
че дъждът на неволята им сирашка вали.
Молим се и ние на Бог да не ги изоставя,
нека изкушеният от парите се вразумява!
© Георги Все права защищены