2 янв. 2017 г., 18:31

Изцяло "Твоя" 

  Поэзия » Любовная
734 2 5

Дъждът е най-красив с теб,
тогава чувствам се изцяло "Твоя",
попивам всяка капка с любов,
достигнала до мен в дъждовно време.
Показваш ми безкрайното небе
без думи, с цветовете на дъгата,
дори дъжда не може да те спре
да ме обичаш по своя "невъзможен"
начин...

© I. Gabrovska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??