Jan 2, 2017, 6:31 PM

Изцяло "Твоя" 

  Poetry » Love
735 2 5

Дъждът е най-красив с теб,
тогава чувствам се изцяло "Твоя",
попивам всяка капка с любов,
достигнала до мен в дъждовно време.
Показваш ми безкрайното небе
без думи, с цветовете на дъгата,
дори дъжда не може да те спре
да ме обичаш по своя "невъзможен"
начин...

© I. Gabrovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??