24 мая 2019 г., 16:07

Изгарям 

  Поэзия » Любовная
262 0 0

                                                              Изгарям

 

 

Изгарям от любов и желание сега,

отдавна не съм се чувствал аз така!

 

Страстта тече по вените мой,

огъня избухна от тлееща жарава.

Докосвам и целувам устните твой,

а телата ни се сливат в връзка здрава!

 

Изгарям,изгаря и моята душа,

а с теб дали се случва сега това?

Гориш ли и ти с мен заедно в едно,

моля се да остане любовта ни,дано.

 

Изгарям отвътре а останах пак сам,

не взе огъня ми ,ти остана просто там.

Изгоря и огъня в мен в самота

няма ли я тръпката,отива си и Любовта!

 

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??