Изгарям
Изгарям от любов и желание сега,
отдавна не съм се чувствал аз така!
Страстта тече по вените мой,
огъня избухна от тлееща жарава.
Докосвам и целувам устните твой,
а телата ни се сливат в връзка здрава!
Изгарям,изгаря и моята душа,
а с теб дали се случва сега това?
Гориш ли и ти с мен заедно в едно,
моля се да остане любовта ни,дано.
Изгарям отвътре а останах пак сам,
не взе огъня ми ,ти остана просто там.
Изгоря и огъня в мен в самота
няма ли я тръпката,отива си и Любовта!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados