9 окт. 2011 г., 08:59

Изгаряне 

  Поэзия
365 0 1

Искам да се докосна до Теб...
Без да изгоря!
Искам да опитам душата Ти!
Без да изгоря!
Искам да полегна до Твоята нежност!
Без да изгоря!
И да докосна звездите Ти!
Без да изгоря!
И Ти да бъдеш в мен...
Но без да изгоря!
Душата Ти да ми говори...
Без да изгоря!
И пламъкът на думите Ти
да ме озарява завинаги...
Без да изгоря!
Но да бъда Твой...
и... да бъда Твой...
Без да изгоря!

Защото сега горя
от собствената си плът
и заблуда...
И си мисля за хиляди
безполезни неща...
И горя в пламъците
на своята гордост и самота...
Но искам да съм навеки Твой...
И в любовта Ти да се потопя...
Без да изгоря!

© М В Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??